Aggregaatti-info

Aggregaatti on laite, jolla tuotat sähköä sinne missä sitä ei ole muuten saatavana. Aggregaatti on erinomainen valinta mm. kesämökeille, työmaille, asuntovaunuun, veneeseen ja moniin muihin käyttökohteisiin. Aggregaatin valintaan vaikuttaa tarvittavan sähkön tarve sekä useasti myös liikuteltavuus. Sivuiltamme löydät laajan valikoiman pieniä, keskisuuria ja isoja aggregaatteja. Tutustu salkkumallisiin aggregaatteihin, joita voit siirtää paikasta toiseen todella helposti ja kätevästi. Isommat aggregaatit voit sijoittaa kiinteästi haluamaasi paikkaan (esim. kesämökille) ja näin sähköistät mökkisi todella vaivattomasti.

Verkkokauppamme aggregaatit ovat varustettu digitaalisella invertterillä, joka mahdollistaa virran tuottamisen myös erittäin herkille sähkölaitteille, kuten televisiolle, jääkaapeille ja tietokoneille. Digitaali-invertterillä varustetut aggregaatit tuottavat siniaaltosähköä, joka on huomattavasti tasaisempaa ja laadukkaampaa kuin tavallisilla aggregaateilla tuotettu sähkö.

Kaikki aggregaatimme ovat käyntiääneltään erittäin hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Älä siis suotta paini sähköongelmien kanssa, olipa sitten kyse veneestä, työmaasta tai kesämökistä. Tilaa itsellesi varmasti laadukas aggregaatti huippukoneesta huippuhintaan.