Tietoa sähköpyöristä

Sähköavusteisella polkupyörällä liikut kätevästi ja nopeasti pidemmätkin matkat todella vaivattomasti. Sähköpyörän hankinnan myötä innostut varmasti ajamaan enemmän ja lähtemään useammin pyörällä liikkeelle. On tutkittua, että sähköpyörällä pyöräilymäärä tuplaantuu ja ajotyylistä riippuen kuntoilua tulee tehtyä jopa yhtä paljon kuin vanhalla pyörällä. On myös tutkittu, että sähköpyöräily on 25 kertaa energiatehokkaampaa kuin sähköautoilu ja ekologisesti aivan omaa luokkaansa verrattuna polttomoottoreihin.

Työmatkapyöräilijät ovat sähköpyörien suurin käyttäjäryhmä. Työmatkapyöräilyssä Pyörän tärkeitä ominaisuuksia ovat Ulkonäkö, toimintavarmuus, tavarankuljetuskapasiteetti sekä akun pitkä kesto ja ajomatka. Lisäksi pyörän komponenttien tulee olla korkealaatuisia ja helposti huollettavia.
Työmatkasähköpyöräilijän ajoasento on useimmiten pysty ja jalkajarrua sekä helppokäyttöisiä napavaihteita suositaan. Poljinvoiman tunnistus sähköavustuksen ohjausperiaatteena on heille käyttökelpoisin ja miellyttävin ratkaisu. Pyörät ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista komponenteista maailman suurimmilta valmistajilta, kuten Shimano, Kenda, Zoom, Prowheel, Samsung ja monia muita.