fbpx

Klapikoneet netistä

Mikäli polttopuiden pilkkominen tuntuu vaivalloiselta ja haluat päästä helpommalla, suosittelemme halkojen tekemiseen suunniteltua klapikonetta. Hydraulikäyttöiset halkomakoneet ovat huomattavasti tehokkaampia ja nopeampia kuin perinteinen kirves ja jo yhdellä liikkeellä saat halkaistua puun ilman lihasvoimaa.

Älä suotta tuhlaa lyhyttä kesää huhkimalla halkotalkoissa vaan osta laadukas klapikone Huippukoneesta. Kunnon klapikoneella teet hetkessä halkopinon seinän vierustalle tai puuliiteriin ja sinulle jää aikaa muuhunkin.

Klapikoneen valinta

Klapikoneen valintaan vaikuttaa se, millaisia määriä aiot puuta halkoa. Pieneen tarpeeseen riittää pieni ja kevyt klapikone, jonka varastointi ei vie juurikaan tilaa ja joka on helppo ottaa käyttöön kun tarvetta ilmenee. Suurempaan määrään polttopuiden halkomiseen suosittelemme isompaa ja halkaisuvoimaltaan tehokkaampaa konetta jotka pilkkovat suuriakin määriä puita vaivattomasti.

Klapikonetta valitessasi tulisi myös huomioida koneen koko ja koneen siirrettävyys. Ison klapikoneen siirtämiseen saatat tarvita autoa tai traktoria, varsinkin jos työskentelykohde on hieman kauempana. Monissa sivuillamme olevissa klapikoneissa on tukevat pyörät, joiden avulla koneen siirtäminen on helppoa ja vaivatonta.

Huippukoneen valikoimasta löydät varmasti klapikoneen joka vastaa juuri sinun käyttötarpeitasi. Mallistomme pienimmät halkaisukoneet sopivat erinomaisesti takkapuiden ja saunapuiden tekoon niin kotona kuin kesämökilläkin, kun taas tehokkaammat ja isommat koneet ovat suunniteltu suuremmille määrille ja jopa ammattikäyttöön. Sähkökäyttöinen klapikone on äänettömämpi vaihtoehto verrattuna polttomoottoriseen klapikoneeseen ja ne soveltuvat erinomaisesti kotikäyttöön. Mikäli käytössäsi ei ole kuitenkaan ole sähkövirtaa, polttomoottorikäyttöinen halkomakone on ehdoton valintasi.

Olipa tarpeesi mikä hyvänsä, Huippukoneesta löydät valikoiman edullisia klapikoneita. Älä siis suotta juokse klapikoneostoksilla kivijalkamyymälöissä vaan tee ostoksesi Huippukoneen verkkokaupassa. Tutustu kotisi rauhassa malleihin, tee vertailua ja tilaa omasi heti! Toimitamme haluamasi klapikoneen halutessasi vaikka pihaan asti todella edullisesti ja luotettavasti.

Klapikone osamaksulla

Miksi et ostaisi Klapikonetta osamaksulla? Ostaessasi osamaksulla saat koneen heti kotiisi ja voit lyhentää ostostasi haluamasi määrän kuukaudessa. Näin taloutesi pysyy tasapainossa eikä sinun tarvitse siirtää ostostasi tulevaisuuteen. Osamaksulla voit saada maksuaikaa jopa 24 kuukautta, jolloin kuukausittainen lyhennyserä on todella pieni. Ja mikä parasta, voit maksaa koko summan myös kerralla pois niin halutessasi.

Me Huippukoneessa autamme sinua mielellämme niin koneisiin kuin maksuihinkin liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa ostoksille Huippukoneeseen!