fbpx

Sähköskootterin lisätarvikkeet

Näytetään tulokset 1–24 / 42

Edullisia sähköskootterin lisävarusteita ja vara-osia!

E-GO Sähköskootterit ovat itsessään melko huoltovapaita, säännölliset pulttien kiristykset, renkaanpaineet ja jarrunesteen tarkistus / lisäys ei tuota suurta päänvaivaa.
Sähköskootterin akku on sähköskootterin sydän, eli sähköskootterin akku takaa sinulle luotettavan matkantaiton ja kun huollat akkuasi hyvin niin se pitää myös virtansa tallessa. Sähköskootterin akut ovat litium-ion akkuja, jotka periaatteessa ovat huoltovapaita, mutta niitä on muistettava ladata sesongin ulkopuolella n. 1-2kk:n välein jotta akku pitäisi parhaimman lataus-/purkauskykynsä tallella.

Puhkesiko rengas? Kaaduitko ja kahva meni rikki? Eikö sähköskootteri enää käynnisty? Haikailetko lisävarusteita skootteriisi? Ei hätää; renkaat, kaasukahvat, ohjainyksiköt ja monet muut varaosat voit tilata verkkokaupastamme.

Huippukoneen verkkokaupasta löydät erilaisia varaosia ja lisävarusteita sähköskoottereihin. Useimmat varaosat soveltuvat myös muihin sähköskoottereihin. Lisävarusteilla voit tuunata sähköskootterisi mieleisen näköiseksi!