• 044 788 8901
  • asiakaspalvelu@huippukone.com
  • ma-pe 8.00-15.30
  • Luotettava Suomalainen yritys
  • Varastotuotteiden toimitusaika 1-3 arkipivää
  • Osta osamaksulla

Edulliset matkajääkaapit

Laadukas matkajääkaappi mahdollistaa pidemmänkin oleskelun jääkaappien tietymättömissä. Auton jalkatilassa tai peräkontissa kulkeva matkajääkaappi on näppärä lisä kesämökin ruokahuoltoon.  Pakkaa viileää vaativat ruokatarvikkeet matkajääkaappiin niin kylmäketju ei katkea ja saat ruuat perille kotiin tai kesämökille viileänä.

Laadukkaat matkajääkaapit ja pakastavat matkajääkaapit löydät Huippukoneen valikoimasta varmasti halpaan hintaan. Voit olla vakuuttunut, että huolellisesti eristetyt jääkappimme pitävät viileän sisällä ja lämpöisen ulkona. Matkajääkaapit on tehty kulkemaan kanssasi autoissa ja veneissä. Matkajääkaappi on monipuolinen kylmälaite: voit ladata sitä esimerkiksi autossa, verkkovirralla tai vaikkapa aggregaatilla. Huippukoneesta löydät myös laajan valikoiman korkealaatuisia siniaaltoaggregaatteja, joilla matkajääkaapin lataaminen on todella helppoa ja nopeaa.

Kylmälaukut ja matkajääkaapit moneen eri käyttöön

Huippukoneen valikoimasta löydät matkajääkaapit lukuisiin käyttötarkoituksiin. Näppärän kokoiseen ja kevyeen 25-litraiseen laukkuun sopivat isot limsapullot ja kunnon retkieväät.  Matkajääkaapin voit ottaa mukaan hotellihuoneeseen, jossa ei välttämättä ole jääkaappia. Isompaan matkajääkaappiin mahtuu jo koko mökkiviikonlopun ruokatarvikkeet, jolloin sinun ei tarvitse piipahtaa kauppaostoksille kesken lomailun.

Tilaa matkajääkaapit Huippukoneesta

Tutustu nyt laajaan valikoimaamme korkealaatuisia matkajääkaappeja ja valitse tarpeitasi vastaava vaihtoehto. Mikäli haluat lisätietoja tuotteista, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.  Tee tilauksesi vaikka heti, sillä Huippukone.com verkkokauppa palvelee sinua vuorokauden jokaisena tuntina vuoden jokaisena päivänä.

Tervetuloa ostoksille.