fbpx

Puhallettavat vesilelut

Vesi ja vesilelut ovat olennainen osa kesänviettoa ja ne tekevät kesäpäivistä entistäkin hauskempia. Huippukoneesta löydät hauskat uimalelut aikuisille ja lapsille todella edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme, valitse haluamasi malli ja tilaa omasi vaikka jo tänään!

Valikoimastamme löydät erilaisia ilmatäytteisiä vesileluja ja jokaiselle löytyy juuri sopiva malli. Onko mielessäsi pienempi, yhdelle hengelle tarkoitettu uimapatja vai iso, useammalle henkilölle tarkoitettu malli? Meiltä löydät isot ja pienet ilmalla täytettävät lelut rannalle ja uima-altaalle.

Uimalelut ja turvallisuus

Puhallettavat uimalelut on valmistettu melko ohuesta muovimateriaalista ja ne ovat huomattavasti herkempiä puhkeamaan kuin esimerkiksi kumiveneet. Siksi uimalelujen kanssa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta ja niitä on käsiteltävä varovaisesti. Lisäksi on huolehdittava että niissä on tarpeeksi ilmaa sisällä. Vajaasti täytetty uimapatja on kantavuudeltaan huomattavasti heikompi kuin täyteen puhallettu. Varsinkin isompien uimalelujen täyttöön vaaditaan usein aikuisen apua. On myös hyvä muistaa, että vaikka puhallettavien uimalelujen kanssa voi kellua, ne eivät korvaa varsinaisia kelluntavarusteita.