fbpx

Huippukoneen sähköskootteri siivittää Jethron golfkierroksia

Yrittäjä, liikemies ja kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt sai käyttöönsä luotettavan kotimaisen Huippukoneen toimittaman EGO Strike sähköskootterin. Skootterilla on kätevää ajella sekä lyhyempiä kaupungin sisäisiä matkoja että kierroksia golfkentällä

Miksi Huippukone?

– Palvelu on viimeisen päälle ja toimitusajatkin pitivät sekunnilleen, aloittaa yrittäjä Jethro Rostedt.

Huippukone on kotimainen sähköskoottereiden maahantuoja, joka toimittaa tuotteet kätevästi muutamassa päivässä kotiovelle. Yritys tunnetaan laadukkaasta asiakaspalvelustaan ja hyvistä hinnoistaan.

Jethron valinta

Hänen valintansa Huippukoneen valikoimasta oli EGO Strike kolmipyöräinen sähköskootteri, joka on varustettu tehokkailla 2*500W sähkömoottoreilla.

Niiden avulla matkaa voi tehdä noin 25 km/h nopeudella. Jethro ilahtui skootterin erinomaisesta ajettavuudesta. – Skootteri kääntyy todella hyvin ja sen jousitus on todella mielenkiintoinen, joten se kaartaa jämäkästi.

Tosi iso plussa on se, että tässä on myös pakki. Golfautollahan joutuu usein ajamaan ympyrän, että pääsee takaisinpäin. Myös hyvä valaistus on hyödyllinen, kun golfkausi pitenee vuosi vuodelta, hän kertoo.

Mukavasti kentällä ja kauppareissuilla

Jethro kokee myös, että skootterin tila ja mukavuus ovat huippuluokkaa.

– Golfbägi kulkee hienosti mukana ja skootterin kyydissä on miellyttävää istua.

Riittävän isot renkaat takaavat, että myös pito on tosi hyvä.

Ensisijaisesti Jethro kaipasi apua golfkentällä liikkumiseen, mutta skootteri on osoittautunut sopivaksi menopeliksi myös muille lyhyemmille matkoille.

– Golfbägi on aika painava, joten tämä on pelatessa ihan käytännön avustaja. Olen minä ajanut tällä esimerkiksi kauppareissujakin.

Jethroa yllätti myös se, miten pitkään akku kestää yhdellä latauksella ja miten kovaa skootterilla pääsee.

– En ole ajellut kovin paljoa sähköpeleillä, joten ajatusmaailmani oli, että akkua pitäisi ladata koko ajan. Näin ei kuitenkaan ole. Skootteri myös kulkee melkein kolmeakymppiä, joten kiirekään ei ehdi tulemaan paikasta toiseen siirtyessä.