fbpx

Meiltä saat asiantuntevan palvelun, vara-osat ja nopean toimituksen omasta varastostamme.

1395,00 1825,00 

1595,00 2045,00 

1595,00 2045,00 

1495,00 1925,00 

1795,00 2225,00 

E-go sähköskootterit netistä

Tervetuloa sähköisen liikkumisen aikakauteen! Laajasta valikoimastamme löydät suositut e-go sähköskootterit edulliseen hintaan. Malleja löytyy jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen edulliseen hintaan.

HUOMIOITHAN, että e-go sähköskoottereissa on pääosin vakiona huipputehokkaat 20Ah akut, jotka varmistavat pitkän ajoajan sekä riittävän tehon isommassakin mäessä. Mallistossa myös saatavilla isommalla akulla olevia versioita mm. Evo2 skootteri 26Ah akullaMaster skootterissa on suuri ja järeä tehoakku 40Ah.  Royal sähköskootterissa on jopa 50Ah akku! Tutustu laajaan sähköskootterivalikoimaamme sekä muihin käteviin menopeleihin Huippukone.com verkkokaupassa!

Innovatiiviset ja persoonalliset E-go sähköskootterit tarjoavat tyylikästä, hauskaa ja edullista liikkumista ilman ikärajaa tai ajokorttia. E-go sähköskoottereissa on korkealaatuiset litiumakut ja tehokkaat, vääntävät ja huoltovapaat 1000W moottorit.

E-go tuoteperheestä löydät myös tehokkaammat versiot sähköskoottereista. 2000W moottorilla varustettu Ego Cobra sähköskootteri,   4000W moottorilla varustettu Ego Master sähköskootteri ja Royal sähköskootterin jossa 3000w moottori. Cobra, Master ja Royal skootterit voit rekisteröidä mopoksi mukana toimitettavalla COC-todistuksella.

Sähköskootteri tieliikenteessä

Suositut e-go sähköskootterit kuuluvat kevyiden sähköajoneuvojen ajoneuvoluokkaan. Siksi sähköskootterin ajamiseen ei edellytetä ajokorttia, rekisteröintiä, katsastusta eikä ajamiseen ei myöskään ole alaikärajaa. E-go sähköskoottereiden huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 25 kilometriin tunnissa ja skootterit rinnastetaan laissa polkupyöräilyyn ja liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samat.

Tyylikästä ja hauskaa liikkumista ilman ikärajaa tai ajokorttia!

Huippukone tililtä  Youtubesta voit katsoa paljon eri ajovideoita, kasausvideoita ja tuotevideoita.

Sähköskootterit ajossa Lahden hyppyrimäillä, katso video täältä.

E-go sähköskootterit ovat edullisia

Onko etsinnässä halpa sähköskootteri? Me Huippukoneessa haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita sähkökäyttöisiä skoottereita järkihintaan ja siksi olemme karsineet turhat välikädet pois, jotta pystyisimme tarjoamaan sinulle sähköskoottereita hintaan johon muut eivät pysty. Ostaessasi e-go sähköskootterin voit olla varma että saat rahoillesi parhaimman mahdollisen vastineen.

Tutustu tarkemmin E-GO Slide sähköskootteriin tästä. 
Tämä on kuin sähköpolkupyörä mutta ilman polkimia!

E-GO Evolution esittelyvideon löydät tästä.

Verkkokaupastamme löydät myös paljon erilaisia lisävarusteita ja varaosia.

Sähköskootteri laskulla tai osamaksulla

Huippukoneesta voit ostaa sähköskootterin myös kätevästi laskulla tai osamaksulla. Älä siis suotta siirrä haluamaasi skootteriostosta vaan tilaa se edullisella laskulla, jolloin saat jopa 45 päivää maksuaikaa. Ostaessasi osamaksulla voit jakaa ostoksesi osiin ja sinulle jää rahaa muuhunkin. Voit valita maksuajaksi jopa 24 kuukautta jolloin kuukausilyhennys on todella pieni. Tutustu kattaviin maksutapoihimme täällä.

Älä siis enää mieti vaan tutustu huippuhienoihin e-go sähköskoottereihimme ja tilaa omasi jo tänään.

TERVETULOA OSTOKSILLE HUIPPUKONE.COM VERKKOKAUPPAAN!

matkasi on alkamassa...

EGO Master sähköskootteri
EGO Master sähköskootteri
EGO Master sähköskootteri