fbpx

Me olemme valmiina

Huippukone Oy on kolmen kaveruksen perustama suomalainen yritys vuonna 2016. Jo alusta lähtien olemme pyrkineet panostamaan asiakkaiden palvelemiseen ja tuotteiden laatuun. Reagointikykymme asiaan kuin asiaan on aina ollut nopea ja tästä olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta.

Pitkä kokemus kaukoidän tuonnista auttaa meitä löytämään teille laadukkaat ja edulliset Ego sähköskootterit.
Huippukoneen pyrkimyksenä on edistää ja helpottaa asiakkaidensa tavallista arkea. Valikoimastamme löytyvät sähköskootterit ovat ekologisia, äänettömiä ja kulkevat puhtaasti sähköllä.

Huippukoneen sähköiset ajoneuvot ovat tekniikaltaan ja tyyliltään edelläkävijöitä. 

Me olemme valmiina palvelemaan sinua!

tuotteiden
DESIGNFORM

Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä tehtaiden kanssa uusia tuotteita sekä päivittämässä olemassa olevia malleja. Pysymme trendin huipulla käymällä aika-ajoin Kiinassa tehtailla, näin pääsemme varmistamaan myös parhaimman mahdollisen laadun ego sähköskoottereille. 

Oman maahantuontimme ansiosta pystymme tarjoamaan teille aina kilpailukykyiset hinnat, innovatiiviset tuotteet ja loistavan kattauksen varaosia.  Kaaduitko ja vaurioituiko skootterisi? Ei hätää, meiltä saat nopealla toimitusajalla lähes osan kuin osan ja asiantunteva tiimimme auttaa sinua ongelmissasi. Sen minkä lupaamme sen myös pidämme.

~ Meiltä saat asiantuntevan palvelun, varaosat ja nopean toimituksen omasta varastostamme. ~

 

Eetu Pakkanen

"

toimitusjohtaja

eetu pakkanen

Sähköskootterit ovat maailmaa mullistavia menopelejä. Ego skoottereillamme pääset helposti ja vaivattomasti määränpäähäsi. Tämä ekologinen tuote soveltuu lähes kaikenikäisille.

Olet aina tervetullut koeajamaan Ego sähköskoottereita toimipisteeseemme Hollolaan Lahden kupeeseen. 

Jarno Pakkanen

Myynti

044-7670 361​

Petteri Alanko

Myynti

044-7670 362

Eetu Pakkanen

Toimitusjohtaja

044-7670 360

Huippukone logo