Grillin valinta

Hyvä nyrkkisääntö on valita aina astetta isompi grilli, kuin mitä arkikäytössä uskot tarvitsevasi. Grillejä ja lisätarvikkeita on saatavana niin pitkän linjan grillaajille kuin vasta-alkajille. Grillaaminen on ennen kaikkea elämyksellistä tekemistä, joka luo yhteisöllisyyttä.

Grillit luokitellaan usein kolmeen kategoriaan: hiiligrillit, kaasugrillit ja sähkögrillit. Samantyyppisten grillien välillä voi toki suuriakin eroja niin tehoissa kuin ominaisuuksissa, mutta grillin käyttämä polttoaine määrittää pitkälti millaisissa olosuhteissa ja tilanteissa grilliä pääasiassa tullaan käyttämään. Se minkä valitset onkin pitkälti itsestäsi kiinni. Kaikilla on omat hyödyt ja haitat sekä tiettyjä kompromisseja. Hiiligrilli on jonkun mielestä se ainut aito grilli, mutta se kestääkin jopa 30 minuuttia lämmetä, siinä missä kaasugrilli lämpenee viidessä minuutissa.

Grilli nopealla toimituksella

Everdure mallin grillit toimitetaan nopealla toimituksella koti-ovellesi. 
Grilli lähetetään varastoltamme Postilla, Posti ottaa vastaanottajaan puhelimitse yhteyttä ja sopii jakoajankohdan. 

Mikäli tarvitset erittäin nopeaa toimitusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin pyrimme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Edullinen peltigrilli vai kestävä ja laadukas alumiinigrilli? Katso video tästä ja päättele itse. 🙂

Vinkit oman grillin valintaan Huippukoneelta

Valikoimistamme löytyy edullisia kannettavia hiiligrillejä. Everdure Cube on helposti liikuteltava hiiligrilli, joka on täydellinen varuste kesän retkille, lomareissuille ja piknikille. 

Everdure Force mallistosta löytyy usealla eri värillä olevia kaasugrillejä. Yksi varmasti säväyttävä ja kesän trendiväri on Stone. Tutustu Everdure Force Stoneen täältä. 

FORCE kaasugrilli on käyttövalmis 5 minuutissa. Moderneilla käyttökytkimillä pystyt säätämään lämpöä tarkasti ja hallitsemaan ruoan valmistusta täydellisesti.

Everdure Force grilli on valmistettu ruostumattomasta painevaletusta alumiinista. Grillin korkean kuvun ansiosta kuuma ilma voi grillauksen aikana kiertää ruokaa 360 asteisena. Kiertoilmavalmistus tuo esiin hienot makuvivahteet.

Astetta laadukkaampi ja hinnakkaampi malli on Furnace. Furnace malleista löytyy myös useita eri värivaihtoehtoja. Huippukone suosittelee Mint väritystä. Katso lisätietoja täältä. 
Grillin korkea kupu saa aikaan kiertoilmaefektin, joka tuo grilliruoasta esiin hienoimmat makuvivahteet. FURNACE™-grillin ”liekin kesyttävät” grilliritilät, sekä valurautainen sileä grillilevy auttavat sinua välttämään roihuamista.

Jos haluat parasta valitse Everdure 4k hiiligrilli
Everdure 4K: n edistyksellinen ilmavirranohjausjärjestelmä tekee lämmön säätämisestä ainutlaatuisen helppoa. Grillin ylä- että alaventtiili on suunniteltu tasapainoisemman ja tarkemman ilmavirran hallintaan. 4K-grillissä on 2 kpl lasiemalipinnoitettua ritilää, 2 kpl ruostumatonta teräsritilää ja 33 cm pizzakivi. Myös lämmönohjain, vesisäiliö, sisävalo, grilli- ja hiilipihdit kuuluvat kaikki toimitukseen.

Edullinen kannettava kaasugrilli NomadiQ metsäretkille, puistoon, parvekkeelle, veneeseen tai vaikka leirintäalueelle.  NomadiQ on maailman ensimmäinen kaasulla toimiva kuljetettava kevytgrill. Tyylikkäästi muotoiltu NomadiQ on valmistettu parhaista materiaaleista. Rakenteeltaan se on kuin laukku, jonka kuljetat helposti mukanasi minne tahansa.

Muista ennen kaikkea suojata grillisi siitepölyltä, lialta ja säältä. Edullisesti huippukoneelta Everdure Hub suojapeite. Tilaa täältä

Everdure by Heston Blumenthal – Heston Blumenthal on tunnettu huippukokki, jonka ”The Fat Duck” -ravintola on saanut kolme Michelin-tähteä. Heston ja Everdure kehittivät yhdessä vertaansa vailla oleva grillimalliston: Everdure by Heston Blumenthal. Tiiviissä yhteistyössä muotoilijoiden ja insinöörien kanssa Heston halusi luoda täydellisen, modernin grillin. Yhdistämällä uusimman tekniikan ja muotoilun estetiikan helppokäyttöisyyteen ja tarkkaan harkittuihin yksityiskohtiin, hän loi malliston, joka vie sinut uudelle kokemustasolle. Nopeasti syttyvästä puuhiilestä kaasun kätevyyteen – kaikki on suunniteltu alusta loppuun harkiten ja ne muuttavat näkemystäsi grillatusta ruoasta, ainiaaksi.

Everdure grillit on helppo ja nopea kasata! Esimerkiksi Furnace kaasugrillissä sinun tarvitsee vain kasata jalusta, kiinnittää kannen kahva, lämpömittari ja liittää grilli jalustaan – helppoa, eikö?

Everdure logo - Alpine Climate Control, Inc.