fbpx

Grillin valinta

Hyvä nyrkkisääntö on valita aina astetta isompi grilli, kuin mitä arkikäytössä uskot tarvitsevasi. Grillejä ja lisätarvikkeita on saatavana niin pitkän linjan grillaajille kuin vasta-alkajille. Grillaaminen on ennen kaikkea elämyksellistä tekemistä, joka luo yhteisöllisyyttä.

Grillit luokitellaan usein kolmeen kategoriaan: hiiligrillit, kaasugrillit ja sähkögrillit. Samantyyppisten grillien välillä voi toki suuriakin eroja niin tehoissa kuin ominaisuuksissa, mutta grillin käyttämä polttoaine määrittää pitkälti millaisissa olosuhteissa ja tilanteissa grilliä pääasiassa tullaan käyttämään. Se minkä valitset onkin pitkälti itsestäsi kiinni. Kaikilla on omat hyödyt ja haitat sekä tiettyjä kompromisseja. Hiiligrilli on jonkun mielestä se ainut aito grilli, mutta se kestääkin jopa 30 minuuttia lämmetä, siinä missä kaasugrilli lämpenee viidessä minuutissa.

Grilli nopealla toimituksella

Everdure mallin grillit toimitetaan nopealla toimituksella koti-ovellesi. 
Grilli lähetetään varastoltamme Postilla, Posti ottaa vastaanottajaan puhelimitse yhteyttä ja sopii jakoajankohdan. 

Mikäli tarvitset erittäin nopeaa toimitusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin pyrimme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Edullinen peltigrilli vai kestävä ja laadukas alumiinigrilli? Katso video tästä ja päättele itse. 🙂

Everdure by Heston Blumenthal - grillimallisto vailla vertaa

Everdure by Heston Blumenthal – Heston Blumenthal on tunnettu huippukokki, jonka ”The Fat Duck” -ravintola on saanut kolme Michelin-tähteä. Heston ja Everdure kehittivät yhdessä vertaansa vailla oleva grillimalliston: Everdure by Heston Blumenthal. Tiiviissä yhteistyössä muotoilijoiden ja insinöörien kanssa Heston halusi luoda täydellisen, modernin grillin. Yhdistämällä uusimman tekniikan ja muotoilun estetiikan helppokäyttöisyyteen ja tarkkaan harkittuihin yksityiskohtiin, hän loi malliston, joka vie sinut uudelle kokemustasolle. Nopeasti syttyvästä puuhiilestä kaasun kätevyyteen – kaikki on suunniteltu alusta loppuun harkiten ja ne muuttavat näkemystäsi grillatusta ruoasta, ainiaaksi.

Everdure grillit on helppo ja nopea kasata! Esimerkiksi Furnace kaasugrillissä sinun tarvitsee vain kasata jalusta, kiinnittää kannen kahva, lämpömittari ja liittää grilli jalustaan – helppoa, eikö?

 

Everdure hiiligrillit

Everdure by Heston Blumenthal -malliston minimalistisessa tanskalaisessa designissa yhdistyvät moderni toiminnallisuus ja näyttävä retromuotoilu. Ohuet jalat, elegantit kromikahvat, integroitu varrasjärjestelmä, ulosvedettävä virtajohto – Everdure-grillissä pienimmätkin yksityiskohdat ovat mukana luomassa tasapainoista kokonaisuutta. Everdure by Heston Blumenthal -grillit on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi ja helposti puhdistettaviksi. Posliiniemaloitu tulipesä ja hiiliastia on helppo harjata puhtaaksi tuhkasta käytön jälkeen.

Everdure Cube hiiligrilli

 

Everdure Cube hiiligrillillä voit nauttia aidon grilliruoan aromeista myös matkoilla tai retkellä. Kompaktin kokoinen, kannettava CUBE™-hiiligrilli on suunniteltu improvisoituihin grillaushetkiin missä ja milloin vain. Sisäänrakennettu säilytysastia, leikkuulauta ja posliiniemaloitu tulipesä tekevät grillistä helpon säilyttää, käyttää ja puhdistaa. Tukevat kromikahvat pysyvät viileinä, joten grilliä voi siirtää kätevästi myös käytön aikana.

Everdure 4K hiiligrilli

 

4K: n vertaansa vailla oleva ilmavirranohjausjärjestelmä tekee lämmön säätämisestä ylös- tai alaspäin ainutlaatuisen kokemuksen. Ylä- että alaventtiili on numeroitu tasapainoisemman ja tarkemman ilmavirran hallintaan ja täydellisen grillaustuloksen saavuttamiseen. Everdure 4k hiiligrillin toimitukseen sisältyy on 2  kpl lasiemalipinnoitettua ritilää, 2 kpl ruostumatonta teräsritilää (304), Ø33 cm kordieriittipizzakivi / lämmönohjain, vesisäiliö, sisävalo, grilli- ja hiilipihdit. 4K on tukeva, valetusta alumiinista ja vahvasta metallista valmistettu hiiligrilli, jonka ainutlaatuinen eristerakenne vähentää lämmön siirtymisen rungon ulkosivuille ja edustaan.

Kannen kahdella erillisellä lämpömittarilla ja neljällä irrotettavalla sisälämpömittarilla grilli nostaa ruoanlaiton uudelle tasolle. Grillissä on tyylikäs ja selkeä näyttö ja kaikki tiedot saatavilla Bluetoothin kautta ilmaisella sovelluksella, joka antaa paljon vinkkejä, ideoita ja reseptejä sekä hälytyksiä. 4K-grillin tyylikkään muotoilun viimeistelee kosketuslasinäyttö, jota koskettamalla grilli sytytetään.

Everdure kaasugrillit

Monille kaasugrilli on se ainoa oikea valinta grillaamiseen. Se on käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen vaihtoehto, jonka ääreen on mukava kokoontua perheen ja ystävien kanssa.

Everdure Force

Monipuolinen kahden polttimen FORCE™-kaasugrilli on valmis grillaukseen 5 minuutissa. Moderneilla ja helppokäyttöisillä kytkimillä voit säätää grillin lämpötilaa tarkasti ja hallitsemaan täydellisesti ruoan valmistusta.  Grillin korkean kuvun ansiosta kuuma ilma  kiertää ruokaa 360 asteisena. Kiertoilmavalmistus kypsentää ruuan tasaisesti ja tuo esiin hienot makuvivahteet. FORCE™-grillin ”liekin kesyttävät” grilliritilät, sekä lisävarusteena myytävät valurautaiset sileät grillilevyt auttavat sinua välttämään roihuamista.

Everdure Force grilli on valmistettu ruostumattomasta painevaletusta alumiinista. Grillin korkean kuvun ansiosta kuuma ilma voi grillauksen aikana kiertää ruokaa 360 asteisena. Kiertoilmavalmistus tuo esiin hienot makuvivahteet.

Everdure Furnace 

FURNACE™ -kaasugrilli on valmis grillaamaan 5 minuutissa. Moderneilla käyttökytkimillä pystyt säätämään lämpöä tarkasti ja hallitsemaan ruoan valmistusta täydellisesti.
FURNACE™-grillin muunneltavat valurautaiset sileät grillilevyt ja ”liekin kesyttävät” grillilevyt helpottavat sinua välttämään liekkien roihuamista. voit vapaasti vaihdella grillilevyjen yhdistelmää sopimaan grillattavaan ruokaasi.

NomadiQ kannettava kaasugrilli

nomadiQ-kaasugrilli on älykäs, tyylikäs ja käytännöllinen ja sitä voidaan käyttää missä tahansa; leirintäalueella, puistossa, viikonloppumatkoilla tai parvekkeella. nomadiq on kevyt, kannettava ja kompakti – silti tarpeeksi suuri 12-henkiselle grilliväelle. NomadiqQ-kaasugrilli on käyttövalmis alle minuutissa. Käännä jalka, avaa lukitus ja kansi ja sytytä – olet valmis grillaamaan.

NomadiQ on ainutlaatuinen muihin kannettaviin grilleihin nähden. Grillaamisen lisäksi voit valmistaa muitakin ruokia. Innovatiivisen ja taitettavan grillin päällä on kaksi keittotasoa, joiden lämpötilaa voidaan säätää erikseen. Voit grillata lihaa toisella puolella ja keittää vihanneksia tai pastaa toisella puolella. NomadiQ-kaasugrilli on helppo ottaa mukaan ja varastoida. Ainutlaatuisen taitettavan muotoilun ansiosta grilli on kompakti. Se on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joten se on uskomattoman kevyt. Grilli painaa vain 5,6 kg. nomadiQissä on ergonominen kahva ja olkahihna, joiden avulla sitä on helppo kuljettaa mukana kaikkialla. Ota mukaan autoon, asuntovaunuun tai vaikka pyörän selkään.

Muista ennen kaikkea suojata grillisi siitepölyltä, lialta ja säältä. Tilaa Everdure Hub suojapeite edulliseen hintaan täältä.

 

Everdure logo - Alpine Climate Control, Inc.