Takuu

Asiakkaan tulee säilyttää Huippukoneen lähettämä tilausvahvistus tuotteen tilaamisesta takuuehdon täyttämiseksi. Tilausvahvistus toimii takuutodistuksena.  Takuu pätee vain mikäli olet noudattanut laitteen mukana tulevia ohjeita eikä laitetta ole väärinkäytetty. Takuu ei koske normaalia kulumista tai tuotteen väärästä käytöstä aiheutunutta vikaa tai vauriota.  Palautusten ja virheiden hyvittäminen edellyttää kuvallisen reklamaation tekemistä.

Muutokset: Pidätämme oikeudet kaikkiin tuotteita koskeviin hinta-, mitta- ja materiaalimuutoksiin,
sekä muutoksiin sovituista toimitusajoista, jotka johtuvat tavaran valmistajista tai muista ulkopuolisista tekijöistä.

Takuu kattaa sähkökulkuneuvon kaikki tehdas- ja materiaaliviat mitkä ilmestyvät vuoden sisällä käyttöönottopäivästä alkaen.

Huippukone antaa kaikille sähköisille kulkuajoneuvoille 12 kuukauden takuun tuotteen vastaanottamispäivästä alkaen. (akuilla 6kk)

Varaosilla on kuuden kuukauden takuu. Varaosilla ei ole palautusoikeutta.

Emme korvaa huolimattomuudesta aiheutuneita vahinkoja eikä onnettomuudessa tapahtuneita särkymisiä. Esimerkkejä näistä; ajossa rikkoutuneet lokasuojat, peilit, ohjaustangon kahvat jotka ovat särkyneet tai kuluneet käytössä. Toimitamme korjatun tai uuden korvaavan tuotteen maksutta asiakkaalle. Jos havaitset kuljetusvaurion tuotteessa sinun tulee ilmoittaa tästä meille mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä.