fbpx

Edullisia sähköskootterin lisävarusteita ja vara-osia!

E-GO Sähköskootterit ovat itsessään melko huoltovapaita, säännölliset pulttien kiristykset, renkaanpaineet ja jarrunesteen tarkistus / lisäys ei tuota suurta päänvaivaa.
Sähköskootterin akku on sähköskootterin sydän, eli sähköskootterin akku takaa sinulle luotettavan matkantaiton ja kun huollat akkuasi hyvin niin se pitää myös virtansa tallessa. Sähköskootterin akut ovat litium-ion akkuja, jotka periaatteessa ovat huoltovapaita, mutta niitä on muistettava ladata sesongin ulkopuolella n. 1-2kk:n välein jotta akku pitäisi parhaimman lataus-/purkauskykynsä tallella.

VARAOSAT SÄHKÖSKOOTTERIIN

Puhkesiko rengas? Kaaduitko ja kahva meni rikki? Eikö sähköskootteri enää käynnisty? Haikailetko lisävarusteita skootteriisi? Ei hätää; renkaat, kaasukahvat, ohjainyksiköt ja monet muut varaosat voit tilata verkkokaupastamme.

Huippukoneen verkkokaupasta löydät erilaisia varaosia ja lisävarusteita sähköskoottereihin. Useimmat varaosat soveltuvat myös muihin sähköskoottereihin. Lisävarusteilla voit tuunata sähköskootterisi mieleisen näköiseksi!

TURVALLISET KYPÄRÄT

Tutustu myös älykypäröihin sivuillamme. Livall EVO21 -älykypärä sopii erinomaisesti ympäristöön, jossa näkyvyys joka kulmasta on tärkeää. 270 astetta kypärää kiertävät takavalot sekä erillinen etuvalo varmistavat, että sinut nähdään joka suunnasta.  Takavalot toimivat myös automaattisina jarruvaloina, jotka aktivoituvat sisäänrakennetun kiihdytysanturin havaitessa vauhdin hidastumisen. Evo21 kypärässä on myös anturi, joka havaitsee kaatumisen. Nopea kiihdytys tai hidastus yhdistettynä liikkeen loppumiseen tulkitaan kaatumiseksi, joka saa aikaan 90 sekunnin laskennan hätäviestin lähetykseen. Jos kaikki on kunnossa, voit pyyhkäistä hälytyksen pois. Sovellukseen yhdistettynä kypärä lähettää tekstiviestin ennalta määräämillesi kontakteille tarkkojen koordinaattien kera.