fbpx

Grillit

Näytetään kaikki 23 tulosta

Everdure by Heston Blumenthal – Heston Blumenthal on tunnettu huippukokki, jonka ”The Fat Duck” -ravintola on saanut kolme Michelin-tähteä. Heston ja Everdure kehittivät yhdessä vertaansa vailla oleva grillimalliston: Everdure by Heston Blumenthal. Tiiviissä yhteistyössä muotoilijoiden ja insinöörien kanssa Heston halusi luoda täydellisen, modernin grillin. Yhdistämällä uusimman tekniikan ja muotoilun estetiikan helppokäyttöisyyteen ja tarkkaan harkittuihin yksityiskohtiin, hän loi malliston, joka vie sinut uudelle kokemustasolle. Nopeasti syttyvästä puuhiilestä kaasun kätevyyteen – kaikki on suunniteltu alusta loppuun harkiten ja ne muuttavat näkemystäsi grillatusta ruoasta, ainiaaksi.

Everdure grillit on helppo ja nopea kasata! Esimerkiksi Furnace kaasugrillissä sinun tarvitsee vain kasata jalusta, kiinnittää kannen kahva, lämpömittari ja liittää grilli jalustaan – helppoa, eikö?

Everdure logo - Alpine Climate Control, Inc.

_______________________________________________

Laadukkaat Everdure grillit netistä

Huippukoneesta löydät suositut ja korkealaatuiset Everdure grillit, joilla valmistat herkullisia grilliruokia alta aikayksikön. Laadukkaat Everdure grillit ovat grilleissämme on erittäin tasainen lämmönjako joka kypsyttää ruuat juuri oikealla tavalla herkullisiksi.

Grillin valinta

Grillit voidaan luokitella kolmeen eri kategoriaan: hiiligrilleihin, kaasugrilleihin ja sähkögrilleihin. Se minkä valitset onkin pitkälti kiinni itsestäsi ja paikasta missä grillaat.

Kaasugrilli

Kaasugrillin etuihin kuuluu sen nopea lämpeneminen ja helppokäyttöisyys. Kaasugrilli syttyy nappia painamalla ja lämpenee grillauskuntoon noin 5-10 minuutissa. Kaasugrillin käyttö on erittäin helppoa ja se sopii myös kokemattomille grillaajille. Kaasugrillien polttimien lämpötilaa voi säätää alueittain ja optimaalisen grillauslämpötilan säätäminen ja ylläpitämien on helppoa.

Hiiligrilli

Monille grillaajille hiiligrilli on ainoa oikea valinta . Hiiligrillillä grillattavaan tuotteeseen saadaan upea savuinen aromi, mikä ei kaasugrillin puhtaalla liekillä onnistu. Hiiligrillin lämpeneminen kestää noin 20-30 minuuttia ja se vaatii enemmän aikaa ja vaivaa verrattuna kaasugrilliin.