fbpx

Grillit

Näytetään tulokset 1–24 / 39

Everdure by Heston Blumenthal – Heston Blumenthal on tunnettu huippukokki, jonka ”The Fat Duck” -ravintola on saanut kolme Michelin-tähteä. Heston ja Everdure kehittivät yhdessä vertaansa vailla oleva grillimalliston: Everdure by Heston Blumenthal. Tiiviissä yhteistyössä muotoilijoiden ja insinöörien kanssa Heston halusi luoda täydellisen, modernin grillin. Yhdistämällä uusimman tekniikan ja muotoilun estetiikan helppokäyttöisyyteen ja tarkkaan harkittuihin yksityiskohtiin, hän loi malliston, joka vie sinut uudelle kokemustasolle. Nopeasti syttyvästä puuhiilestä kaasun kätevyyteen – kaikki on suunniteltu alusta loppuun harkiten ja ne muuttavat näkemystäsi grillatusta ruoasta, ainiaaksi.

Everdure grillit on helppo ja nopea kasata! Esimerkiksi Furnace kaasugrillissä sinun tarvitsee vain kasata jalusta, kiinnittää kannen kahva, lämpömittari ja liittää grilli jalustaan – helppoa, eikö?

Everdure logo - Alpine Climate Control, Inc.

_______________________________________________

Edulliset grillit netistä

Huippukoneesta löydät suositut ja laadukkaat grillit, joilla valmistat herkullisia grilliruokia alta aikayksikön. Grillailu on olennainen osa kesää ja huippukoneen valikoimista löydät laajan valikoiman korkealaatuisia ja huippuedullisia kaasu- ja hiiligrillejä. Laadukkaissa grilleissämme on erittäin tasainen lämmönjako joka kypsyttää ruuat juuri oikealla tavalla herkullisiksi.

Haluatko grillata helposti kaasulla vai rakastatko hiiligrillin aromia? Kenties etsit keraamista grilliä, jolla voit grillata tai savustaa. Valikoimastamme löydät myös laadukkaan hiili/kaasugrilli-yhdistelmän, jossa voit valita grillaatko nopeasti kaasulla vai hiilillä hitaasti kypsyttäen. Kaasugrilli sopii monipuoliseen ruoanlaittoon ja sitä on todella helppo ja turvallinen käyttää. Kaasugrillillä saavutetaan haluttu lämpötila tarkemmin ja nopeammin kuin perinteisellä hiiligrillillä.

Kaasugrillin valinta

Kaasugrillit sopivat niin jokapäiväiseen käyttöön pienelle taloudelle kuin isompiinkin grillijuhliin. Kaasugrillit  ovat usein liikuteltavissa pyörien avulla, joten grilli on helppo viedä talvisäilytykseen. Monissa kaasugrilleissä on myös sivukeitin, jolla voi keittää perunat ja vihannekset sekä sivupöydät kätevänä laskutilana. Valikoimastamme löydät oikean grillin juuri sinun tarpeisiin. Tutustu siis valikoimaamme, vertaile eri malleja ja tee tilaus.