Tehokkaita ja laadukkaita sähköpotkulautoja järkihintaan!

EGO Tomini on uusi suunnanäyttäjä sähköpotkulaudoissa

EGO Tomini sähköpotkulaudat ihastuttavat ulkonäöllään ja mahtavalla suorituskyvyllään. Huipputehokkaiden ajovalojen lisäksi astinlaudan molemmissa sivuissa on LED-valot ja suuntavilkut.

Miten nämä sitten oikeasti eroavat muista laudoista? Lyhyt ja ytimekäs vastaus on valaistus, koko ja laatu. EGO Tomini sähköpotkulaudat ovat merkittävästi isompia ja tukevarakenteisempia kuin vastaavat muut merkit. Astinlauta eli dekki on lähes kaksi kertaa isompia kuin muissa sähköpotkulaudoissa ja tyylikkäät LED-valonauhat sekä integroidut suuntavilkut kääntävät päät missä ikinä liikutkaan. 

Liity sinäkin Suomessa nopeasti kasvavaan EGO tuoteperheeseen!

Tomini sähköpotkulautojen valtuutettu maahantuoja Suomessa on Huippukone. 

Laudoissa on IP X 4, roiskevesisuojaus joka suojaa laitetta pieneltä roiskevedeltä. 

EGO Tomini sähköpotkulauta on saatavana kahdessa eri mallissa:

Ninebot by Segway Huippukoneelta edullisesti

Segway on huippubrändi, jonka jokainen suomalainen tietää. Sanana se tarkoittaa saumattoman teknologisen osaamisen ja teollisen muotoilun yhdistelmää. Segway ei käytä aikaa tunnettuuden tekemiseen, sillä suunnittelun lähtökohtana on aina innovaatio uudesta.

Segwayn-Ninebot:n tavoite on olla maailman johtava lyhyen matkan henkilökuljettimien valmistaja. Heidän visionsa on liikuttaa yli miljardia ihmistä joka päivä. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja korkean suorituskyvyn tarjoavia ajoneuvoja, joiden teknologiaosaaminen on ylivertaista kilpailijoihin nähden.

Ota kadut haltuun Ninebotilla. Luotettavan tekniikkansa ansiosta edessäsi on huolettomia kilometrejä ja huoltovapaata toimintaa. 

Ninebot Sähköpotkulaudassa on suunniteltu kaikki mahdollisimman yksinkertaiseksi sinua varten. Latausportti sijaitsee aivan potkulaudan rungossa johon pääset kätevästi käsiksi sekunneissa. Virtanäppäin sijaitsee näytössä josta saat nopeasti ja näppärästi laitteeseen virran. Kaksoisjarrut takaavat tehokkaan jarrutuksen joka entisestään takaa matkastasi turvallisen.

Ninebot by Segway MAX G30E II Sähköpotkulauta testattu ja arvioitu hintansa arvoiseksi. Katso video täältä.

 

F-sarjan sähköpotkulaudoissa on uusi ohut muotoilu,
vahvistettu runko ja kaikki parhaat ominaisuudet
aiemmista KickScooter-malleista.
Ninebot By Segway on kehittynyt kompaktiin mukavuuteen ja
siksi integroineet akun pohjalevyn alle matalan painopisteen, paremman pidon saavuttamiseksi. 

Tuplatiheyksiset ilmarenkaat tarjoavat pehmeän ja
mukavan ajokokemuksen. Ninebot sähköpotkulautojen akut latautuvat pääsääntöisesti n. 5h ja niiden huippunopeus on n. 25km/h.

Edullisin Ninebotin sähköpotkulauta mallistosta on Ninebot by Segway F25.
Kumminkaan laadusta ja turvallisuudesta ei ole tingitty, tutustu lisää ja katso tuotevideo täältä.

Tyyliä ja tehoa samassa paketissa sähköpotkulauta ZERO

ZERO on yksi arvostetuimmista brändeistä kaikilla mantereilla.  Zero tunnetaan erinomaisesta suorituskyvystään sekä vääntävästä moottorista. Zeron tunnistaa kaduilla näyttävän ulkonäkönsä puolesta. Moderni ja tyylikäs viimeistely ei jätä ketään kylmäksi, hommaa siis jo tänään meiltä Zero itsellesi!

 

Zero sähköpotkulauta on kätevä tapa liikkua esimerkiksi töihin tai kouluun. Lisäksi se on hauskaa ja huomattavasti edullisempaa ja ekologisempaa kuin esimerkiksi kaupunkiautoilu. Ennen sähköpotkulaudan valintaa pohdi, millaisia matkoja sillä on tarkoitus tehdä ja kuka sitä käyttää. Keskeisiä eroja sähköpotkulaudan valinnassa ovat paino, toimintamatka, teho ja huippunopeus.

Malleja löytyy kolme.

Zero 8, Zero 9 ja Zero 10

ZERO on Singaporelainen brändi ja se on vakiinnuttanut nimensä luotettavana sähköpotkulautojen tuoteperheenä. Ne ovat luokiteltu maailmanlaajuisesti korkealle asiakastyytyväisyyden, suorituskyvyn ja kohtuuhintaisuuden suhteen. Zeroilla on maailmanlaajuisesti suuri käyttäjäkunta.