fbpx

E-go sähköskootterit netistä

Tervetuloa sähköisen liikkumisen aikakauteen! Laajasta valikoimastamme löydät suositut e-go sähköskootterit edulliseen hintaan. HUOMIOITHAN, että kaikissa e-go sähköskoottereissa huipputehokkaat 20Ah akut, jotka varmistavat pitkän ajoajan sekä riittävän tehon isommassakin mäessä. Tutustu myös sähköpyöriin, sähköpotkulautoihin ja muihin käteviin uusiin sähköisiin menopeleihin Huippukone.com verkkokaupassa!

E-go sähköskootterit tarjoavat tyylikästä ja hauskaa liikkumista ilman ikärajaa tai ajokorttia. Skoottereissa on korkealaatuiset litiumakut ja tehokkaat 1000W moottorit.

Sähköskootteri tieliikenteessä

Suositut e-go sähköskootterit kuuluvat kevyiden sähköajoneuvojen ajoneuvoluokkaan. Siksi sähköskootterin ajamiseen ei edellytetä ajokorttia, rekisteröintiä, katsastusta tai liikennevakuutusta eikä ajamiseen ei myöskään ole alaikärajaa. Kaikissa e-go sähköskoottereissa huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 25 kilometriin tunnissa. E-go skootteri rinnastetaan laissa polkupyöräilyyn ja liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samat.

E-go sähköskootterit ovat edullisia

On etsinnässä halpa sähköskootteri? Me Huippukoneessa haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita sähkökäyttöisiä skoottereita järkihintaan ja siksi olemme karsineet turhat välikädet pois, jotta pystyisimme tarjoamaan sinulle sähköskoottereita hintaan johon muut eivät pysty. Ostaessasi e-go sähköskootterin voit olla varma että saat rahoillesi parhaimman mahdollisen vastineen.

Sähköskootteri osamaksulla

Huippukoneesta voit ostaa sähköskootterin myös kätevästi osamaksulla. Älä siis suotta siirrä haluamaasi skootteriostosta vaan tilaa se edullisella osamaksulla. Ostaessasi osamaksulla voit jakaa ostoksesi osiin ja sinulle jää rahaa muuhunkin. Voit valita maksuajaksi jopa 24 kuukautta jolloin kuukausilyhennys on todella pieni. Älä siis enää mieti vaan tutustu huippuhienoihin e-go sähköskoottereihimme ja tee tilauksesi heti!

TERVETULOA OSTOKSILLE!