• 044 788 8901
  • asiakaspalvelu@huippukone.com
  • ma-pe 8.00-15.30
  • Luotettava Suomalainen yritys
  • Varastotuotteiden toimitusaika 1-3 arkipivää
  • Osta osamaksulla

Edulliset sähköskootterit netistä

Tervetuloa sähköisen liikkumisen aikakauteen! Laajasta tuotevalikoimastamme löydät suosituimmat sähkökulkuneuvot laadukkailla akuilla. Tutustu huippusuosittuihin sähköskoottereihin! Olemme valinneet kaikkiin sähköskoottereihin huipputehokkaat 20Ah akut, jotka varmistavat pitkän ajoajan sekä riittävän tehon isommassakin mäessä. Tutustu myös sähköpyöriin, sähköpotkulautoihin ja muihin käteviin uusiin sähköisiin menopeleihin Huippukone.com verkkokaupassa!

Sähköpotkulauta netistä

Huippukoneen valikoimasta löydät tyylikkäät ja laadukkaat sähköskootterit  sekä sähköpotkulaudat todella edulliseen hintaan! Valikoimastamme löytyvät huippusuositut leveärenkaiset fatskootterit, sähäkät varikkoskootterit ja tukevat kolmepyöräiset sähköskootterit. Käytämme sähköskoottereissa korkealaatuisia litium-ioniakkuja jotka latautuvat nopeammin ja kestävät pidempään.

Sähköskootteri tieliikenteessä

Suositut sähköskootterit kuuluvat kevyiden sähköajoneuvojen ajoneuvoluokkaan. Siksi sähköskootterin ajamiseen ei edellytetä ajokorttia, rekisteröintiä, katsastusta, eikä liikennevakuutusta. Ajamiseen ei myöskään ole alaikärajaa. Huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 25 kilometriin tunnissa. Sähköskootteri rinnastetaan laissa polkupyöräilyyn ja liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samat.

Halpa sähkökäyttöinen skootteri

On etsinnässä halpa sähköskootteri? Me Huippukoneessa haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita sähkökäyttöisiä skoottereita järkihintaan. Olemme karsineet turhat välikädet pois ja tuomme itse maahan todella laadukkaita sähköskoottereita; siksi pystymme tarjoamaan sinulle sähköskoottereita hintaan johon muut eivät pysty. Ostaessasi Huippukoneesta voit olla varma että saat rahoillesi parhaimman mahdollisen vastineen.

Sähköskootteri osamaksulla

Huippukoneesta voit ostaa sähköskootterin myös kätevästi osamaksulla. Älä siis suotta siirrä haluamaasi skootteriostosta vaan tilaa se edullisella osamaksulla. Ostaessasi osamaksulla voit jakaa ostoksesi osiin ja sinulle jää rahaa muuhunkin. Voit valita maksuajaksi jopa 24 kuukautta jolloin kuukausilyhennys on todella pieni. Älä siis enää mieti vaan tutustu huippuhienoon sähköskootterivalikoimaamme ja tee tilauksesi heti!

TERVETULOA OSTOKSILLE!